< !--Google tag(gtag.js)-- >
Norges Svømmeskole
Svømming
Stup
Synkron
Vannpolo
Open Water
Personvern på tryggivann.no.

Norges Svømmeforbund (NSF) med org. nr. 939 102 671 er personopplysningsansvarlig for behandling av personopplysninger som skjer innen rammen av organisasjonens virksomhet.
Norges Svømmeforbund er en organisasjon som arbeider for at alle skal gis mulighet til å drive svømmeaktivitet ut fra sine ønsker og behov, ref NSFs virksomhetsplan.

Tryggivann.no

Tryggivann.no er en portal som inneholder tjenester ifm opplæringsvirksomhet hos Norges Svømmeforbunds medlemsklubber. Tjenester som tilbys er påmelding og betaling for svømmeopplæring og klubbenes øvrige administrering av svømmekursene.

Informasjon som registreres på tryggivann.no er navn, adresse, epost, mobilnr og fødselsdato for kursdeltakere, og deres foresatte. I tillegg registreres oppnådde delmål for de enkelte aktivitetstilbudene, og kommentarer som deles med deltakere/foresatte.

Informasjon som registreres på tryggivann.no benyttes i den hensikt å drifte funksjonaliteten rundt svømmeopplæring og annen aktivitet tilknyttet klubbene. Denne informasjonen benyttes kun i denne sammenheng, og formidles ikke til tredjepart med to unntak:
1. Registrering av medlemskap og betalingsinfo om dette formidles til Norges Idrettsforbund.
2. Nettbetaling og fakturering med eFaktura gjøres via vår samarbeidspartner på betalingsløsninger, Deltager AS.

Du får innsyn i dine data ved å logge på tryggivann.no Du kan også reservere deg mot mottak av generell informasjon på epost. Ønsker du å slette dine data gjøres det ved å ta kontakt med Norges Svømmeforbund. For å bevare historikk vil data som har statistisk betydning bli anonymisert.

Tryggivann.no benytter informasjonskapsler til å forenkle navigering i portalen.
Tryggivann.no benytter Google Analytics til å analysere bruken av nettsiden. Informasjon, inkludert din IP-adresse sendes til Google, og lagres i USA. Google har egen informasjon om sine personvernregler som kan leses her: https://policies.google.com/privacy?hl=no
Norges Svømmeskole
Tryggivann.no er en portal for påmelding og administrering av aktiviteter for klubber tilsluttet Norges Svømmeforbund som arrangerer opplæring etter prinsippene til Norges Svømmeskole, Norges Stupskole, Norges Synkronskole og Minipolo.
Portalen utvikles og driftes av Norges Svømmeforbund, 0840 OSLO.
For hjelp og info om opplæring og påmelding, ta kontakt med din lokale svømmeklubb.
Tryggivann.no benytter informasjonskapsler og Google Analytics. Godtar du dette kan du fortsette å benytte denne siden.
Jeg forstår